Saltar apartados

SERVEIS

 

 

 

PRÉSTEC BIBLIOTECARI

 

La TIU s'utilitza com a identificatiu per al préstec de llibres en les biblioteques del campus a través del codi de barres imprès en la teua targeta.

 

UTILITZACIÓ D'INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

 

Per a acreditar la condició d'universitari de cara a l'accés a les instal·lacions esportives, és imprescindible presentar la TIU en la conserjería del pavelló poliesportiu, ja que els preus de les instal·lacions esportives resulten més econòmics per als col·lectius universitaris que per als que no tenen tal condició.

 

ACCÉS A LA BIBLIOTECA GENERAL EN HORARI RESTRINGIT

 

Per a accedir a la Biblioteca General se sol·licitarà la TIU en els horaris d’accés restringit, és a dir, de dilluns a divendres a partir de les 3 h i els caps de setmana i festius les 24 h Per aquest motiu, és necessari que els alumnes que vulguen utilitzar el servei de Biblioteca porten la TIU per a presentar-la a l’entrada de la Biblioteca.

 

 

DESCOMPTES COMERCIALS

 

El fet de presentar la TIU permet accedir a línies de descompte i altres avantatges especials en diferents empreses i institucions.

 

 

 

ALTRES UTILITATS FUTURES

 

En la web es donaran a conèixer les noves utilitats de la Targeta Universitària que es vagen incorporant a la mateixa.

Targeta Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9404

Fax: (+34) 96 590 9441

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464