Saltar apartados

Programa de Visites a la Universitat d'Alacant

Curs 2019-20

 

Com ja és conegut, durant els divendres del 2n trimestre de cada curs el Secretariat d'Accés i Orientació Universitària ve coordinant i desenvolupant aquest programa en el qual els alumnes preuniversitaris de 2n de Batxiller LOMQE i Cicles Formatius de Grau Superior de Centres de la nostra Província visiten la Universidad d'Alacant amb una doble finalitat. D'una banda, coneixen el Campus, recorrent itineraris diferents segons grups distribuïts per opcions d'estudi afins, acompanyats i guiats per estudiants d'aquestes titulacions de la nostra Universitat comentant detalls d'aqueixos Estudis, recursos que s'ofereixen a l'alumne, visitant Facultats, Centres, edificis d'interès, laboratoris, etc. 

D'altra banda, es dóna una xarrada per a informar sobre aspectes acadèmics i administratius relacionats amb l'accés a la Universitat: procés de Preinscripció, Novetats, estructura dels Plans d'Estudi, etc.

Aquest curs les visites es realitzaran els divendres al matí, durant el període comprès entre el 10 de gener i el 13 de març de 2020, tots dos inclosos (excepte 31 de gener i 21 de febrer).

La visita començarà a les 9:15 del matí, pel que se sol·licita que arriben a la universitat a les 8.45, i acabarà sobre les 13:30 hores amb la xarrada d'Orientació de l'Accés a la Universitat en el Paranimf de la Universitat. Per a no pertorbar la sessió, se sol·licita que la tornada no s'inicie abans de les 13:30 hores. 

Per als professors acompanyants que ho desitgen, està previst a la seua arribada, prendre cafè amb els responsables de l'Accés. 

En cas que el Centre que vostè dirigeix estiga interessat a realitzar una visita, li pregue que emplenen el formulari web següent, indicant el nombre d'alumnes que assistiran, per Itineraris de Batxillerat i/o Branca de Formació Professional, així com si algú presenta algun tipus de discapacitat que requerisca alguna assistència (cadira de rodes, acompanyant, etc).

 

Podrà comunicar-nos el/els DÍES que NO fóra possible realitzar la visita al Campus de Sant Vicent i s'atendrà en la mesura del possible.

Els alumnes hauran de venir acompanyats per un professor per cada grup de 40 alumnes. El formulari s'ha d'enviar abans del dia 29 de novembre de 2019

 

Formulari d'Inscripció en el Programa de Visites 2019-20

 

Posteriorment i d'acord amb les sol·licituds rebudes li comunicarem (abans de Nadal) el dia assignat al seu Centre.

Proves d'Accés a la Universitat


Universitat d'Alacant
Negociat d'Accès
Ap. Correus 99
03080 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3851

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464