Saltar apartados

Resultats Preinscripció Fase Ordinària

Curs 2020-21

 

Els resultats d'aquest procés, estan prevists per a les 12 hores del 28 de juliol de 2020. Les reclamacions que pogueren presentar-se hauran de prendre com a referència aquesta data de publicació.

També podran conèixer-se els resultats en la pàgina web del Sistema Telemàtic de Preinscripció Universitària

 Com s'ha de procedir després dels resultats del procés de Preinscripció

  •  Alumne admès en la Universitat d'Alacant:

1.- Si t'han admès per a iniciar estudis de Grau en la Universitat d'Alacant rebràs un SMS i un correu electrònic comunicant-t'ho, amb les instruccions i la teua cita de matrícula.

 

2.- Has de seguir els següents passos:

Entra en la web: https://cvnet.cpd.ua.es/GestIdent/ClaveAcceso/Solicitar/ca

per a obtenir la teua contrasenya d'accés a UACloud de la Universitat d'Alacant

Has d'entrar  Campus Virtual  amb les dades d'accés que hauràs rebut i formalitzar la matrícula.

La matrícula s'ha de formalitzar entre el  29 i el 31 de juliol a les 13 hores en les dates i horari que se t'indique en la cita. En cas de no fer-ho, perdràs la plaça . La distribució de les cites de matrícula s'ha realitzat atenent a la nota d'accés a l'estudi obtinguda en preinscripció. Aquesta nota pot condicionar l'elecció de grups en la matrícula.

Tota la informació i documentació necessària per a matricular-te, la podràs trobar i descarregar accedint al sobre virtual dels estudis que vols cursar en la següent web:  https://goo.gl/CBAKLM

3.-SI ESTÀS EN LLISTA D'ESPERA, els dies 3 i 4 d'agost es publicarà l'oferta de places vacants. Si obtens plaça i tens interès a matricular-te has de fer-ho aquest mateix dia.  Si no ho fas, perdràs la plaça.

Podràs consultar via web els moviments de llistes en aquest enllaç: https://cvnet.cpd.ua.es/PreinsGrado/

  •  Alumne no admès en cap dels estudis sol·licitats o en llista d'espera:

En el cas de no haver sigut admès en cap dels estudis sol·licitats, l'alumne estarà en la llista d'espera de tots ells. Haurà de romandre atent a la crida a vacants que serà fixat per cadascuna de les universitats en funció del termini de matrícula. És important tenir en compte que els terminis són diferents en cadascuna de les universitats i per tant no hi ha un termini únic de matrícula ni de crida a la llista d'espera per a cobrir vacants, per açò la publicació del calendari de crides o si escau la mateixa crida, a través dels taulers d'anuncis dels corresponents centres, serà mitjà suficient per a la notificació als alumnes interessats.

Les llistes d'espera es podran consultar en els llocs que determine cada universitat, així com en les pàgines Web que a continuació s'indiquen:

Si malgrat açò l'alumne no obté plaça podrà realitzar una sol·licitud al setembre, per a aquells estudis on hagueren quedat places vacants una vegada ateses totes les sol·licituds presentades en la Fase Ordinària de preinscripció.

 

Preinscripció


Universitat d'Alacant
Negociat d'Accès
Aptdo. Correus 99
03080 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3851

Fax: (+34) 96 590 9887

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464