Saltar apartados

Avaluació estudiant en pràctiques

 

Una vegada acabades les pràctiques, el tutor o la tutora d'empresa / centre de pràctiques haurà d'emplenar l'informe d'avaluació de cada estudiant. Per a açò haurà de seguir els següents passos:

1. Accedisca a UA Cloud amb l'usuari UA i entre en l'aplicació Pràctiques en Empresa

2. Entre l'opció de menú ESTUDIANTS i esculla del desplegable central el curs actual.

3. En la taula de Cerca, pot incloure el DNI de l'estudiant que ha d'avaluar i a continuació Cercar, o no posar cap criteri i prémer a Cercar perquè es mostren tots els estudiants en pràctiques.

4. Prema en Més informació per a l'estudiant que haja d'avaluar i veurà la Fitxa amb les Dades de la Pràctica. Òbriga la pestanya AVALUACIÓ, i en pantalla veurà el qüestionari amb les qüestions per a valorar i la casella per a inserir la valoració.

 

5. Una vegada emplenat el qüestionari, no oblide prémer a Guardar preguntes al final de la pantalla (si en el seu navegador no veu la pantalla completa i no pot desplaçar-se amb la barra lateral, pot fer més xicoteta la pantalla prement alhora les tecles de CONTROL i el signe -).

6. El tutor o tutora UA veurà en pantalla la valoració de les pràctiques i una vegada comprovat que està tot correcte, bloquejarà el qüestionari. pel que no es podrà modificar llevat que se sol·licite el desbloquege.

Pràctiques en Empreses i Institucions


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464