Saltar apartados

Altres programes de pràctiques i ocupació

Programas de prácticas propios de empresas e instituciones:

 •  Llançament del Programa Tech Challenges de Inditex:

El procés de selecció començarà el 18 de juny amb 2 reptes: Uno enfocat a la programació (Code) i un altre al Big data (Data). El funcionament serà el següent:

1) La web http://techtalentchallenges.com mostrarà el dilluns 18 a les 00:00:01h el #Repte 0, aquells que ho resolguen, podran registrar-se en la seua plataforma amb el primer repte real (#Repte 1) i competir per obtenir el millor resultat.

2) Els millors rebran una invitació a la central de Zara, en Arteixo, la Corunya. Allí coneixeran als líders tècnics dels seus equips i desenvoluparan noves proves on coneixeran a altres finalistes amb els quals hauran de treballar en equip.

3) Una vegada finalitzada aquesta experiència, el grup d'estudiants seleccionats s'incorporarà a l'empresa amb un contracte de pràctiques de 6 mesos. Al terme, es podrà estudiar la revisió a contracte indefinit.

Més informació en: http://techtalentchallenges.com

 • Jumping Talent, 6a edició. El Banc Santander, a través d'Universia i Fundació Universia, promou la celebració de la VI edició d'aquest programa. Es tracta d'un esdeveniment de captació de talent universitari que se celebrarà el 22 de març a la Universitat Francisco de Vitòria. El termini d'inscripció finalitza el 28 de febrer. En aquest esdeveniment tindran l'oportunitat de conèixer els responsables de Recursos Humans de: Mediaset, Leroy Merlin, Banc Santander, Indra, EY, Burger King, Llet Pascual, Bricomart, LG, Hilti, Saint Gobain. El procés de selecció presencial es realitzarà a Madrid: 12, 13, 14, i 15 de febrer i a Sevilla el 22 de febrer.


   Termini d'inscripció: fins al 28 de febrer.

   Més informació en https://jumpingtalent.universia.es

 • Nou Programa de beques per a 80 joves estudiants per al curs 2017/18. La data d'inici de les pràctiques serà al febrer de 2018, en les seus centrals de la Companyia situades a Madrid, Barcelona, la Corunya, Orense, València, Ciudad Real, Astúries, León i Màlaga, signant un conveni de col·laboració inicial amb la Universitat de 6 mesos prorrogables, a jornada parcial de 4h, 5h o 6h diàries, de manera que es puga compatibilitzar pràctiques i estudis. Oferta de pràctiques dirigides a estudiants de:Enginyeria informàtica, Enginyeria de Telecomunicacions, Matemàtiques, Administració i direcció d'empreses, Economia, Màrqueting, entre d'altres.

Més informació i inscripció en:

https://www.talentoteca.es/finder/details/76466834/programa-de-practicas-2017-2018-sector-energetico?utm_campaign=search&utm_source=finder

 • 3a edició del programa Junior Talent Gac. Programa de pràctiques per a joves amb poca o nul·la experiència professional dins d'una empresa capdavantera i en expansió del sector agroalimentari a Espanya amb una durada de tres anys. Per a més informació i inscripció, consultar la pàgina: https://juniortalentgac.com/
 • Alstom Talent Energy obri la seua 4a edició amb un total de 45 places per a titulats en Enginyeria, Matemàtiques, Disseny Industrial, Qualitat, Ciències Ambientals, Comunicació i Administració d'Empreses, entre d'altres. L'objectiu és oferir als recentment titulats l'oportunitat de formar-se personal i professionalment en una companyia global com Alstom, líder mundial en el sector del transport ferroviari. Per a açò, es combina la realització de pràctiques remunerades amb la incorporació al Master GAIA in Decision Making and Innovation de la Universitat d'Alcalá. El Màster, que s'imparteix online i en anglès, no té cost algun per als candidats seleccionats.

Els interessats han d'inscriure's en www.fue.es/alstom abans del 16 d'octubre de 2017

 

 • Challenge by Cintra, programa internacional de pràctiques, obri la seua 4ª edició que es desenvoluparà a partir del pròxim mes de novembre. Es tracta d'un projecte promogut per Cintra, en col·laboració amb la Fundació Universitat-Empresa i la Universitat d'Alcalá en els quals els/les recentment titulats o estudiants a punt de finalitzar els seus estudis estaran un any de pràctiques rotatiu per diferents països, en els quals comptaran amb una formació internacional per a tota la vida, amb l'objectiu que els/es estudiants adquirisquen les habilitats necessàries per a desenvolupar amb garanties la seua carrera professional. Aquest projecte va dirigit a recentment titulats en Administració i Direcció d'Empreses, Finances, Economia, Dret, Psicologia, Enginyeria de Camins o Enginyeria Civil que hagen cursat els seus estudis, o siguen a punt de finalitzar-los, a Espanya o Portugal.

- Termini d'inscripció: abans del 29 de setembre de 2017.

- Inscripcions en: www.fue.es/cintra

- Més informació

 • Nova convocatòria de pràctiques Talentum Telefónica curs 2017-2018 . Va dirigit a estudiants de grau o màster d'Enginyeria de Telecomunicacions, Enginyeria Informàtica, Administració d'empreses, Publicitat, Màrqueting o Periodisme en col·laboració amb FUE (Fundació Universitat-Empresa).

  Les pràctiques tindran una durada aproximada de sis mesos i es duran a terme en les oficines de Telefònica de Madrid, Barcelona, Granada, Huesca i Valladolid.

  La inscripció és fins a finals d'agost i els/les candidats interessats podran sol·licitar més informació sobre aquesta convocatòria a través d'aquesta pàgina web: http://www.talentumtelefonica.com/becas/estudiantes/

 

Més informació

 • 12ª edición del programa Emprende tus Prácticas. La Fundación José Manuel Entrecanales (FJME) y la Fundación Universidad-Empresa (FUE) acaban de abrir el plazo de presentación de solicitudes para participar en este programa. Se trata de un programa de prácticas en el que se ofrecen 30 plazas para estudiantes universitarios de últimos cursos y de máster de todas las áreas. Las prácticas se desarrollarán en horario de media jornada y los candidatos seleccionados recibirán una ayuda al estudio por parte de la FJME de 400 € brutos mensuales, además de ser dados de alta en el Régimen General de Seguridad Social conforme a la normativa vigente.

    Plazo de inscripción: antes del 30 de junio de 2017.

    Más información

 • el programa Emprende tus Prácticas. Esta duodécima edición se desarrollará durante los meses de septiembre a enero de 2018 en 30 start-ups de base tecnológica de Ávila (1 plaza), Barcelona (3 plazas), La Coruña (1 plaza), La Rioja (1 plaza), Madrid (18 plazas), Palma de Mallorca (1 plaza) y Valencia (5 plazas).
 • 3ª edición del programa First Experience Viesgo. Programa de prácticas enfocado a alumnos de últimos cursos de Grado y estudiantes de Máster o Postgrado.

Más información

 • Becas para la realización de prácticas profesionales en actividades relacionadas con el ejercicio de la salud pública en la Dirección General de Salud Pública y centros dependientes de la misma.

   Convocatoria de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública: publicación en el DOGV

 • Oferta de prácticas de Europcar Ibérica para estudiantes de Turismo y de Publicidad.

Más información

 • La Fundación Universidad-Empresa actualmente está gestionando varios procesos de selección para estudiantes y recién titulados en varias empresas de Valencia con diferentes perfiles. Todas las plazas de prácticas son remuneradas e incluyen alta en la Seguridad Social. Las vacantes para recién titulados incluyen formación a cargo de la empresa mientras que las prácticas para estudiantes pueden realizarse tanto de forma curricular como extracurricular.

- Las prácticas para estudiantes están todas en www.fue.es/fjme el proyecto se llama "Emprende tus Prácticas".

- El resto de ofertas de prácticas (para titulados y también para estudiantes) están en www.talentoteca.es aquí hay que buscar aquellas localizadas en Valencia.

 

 

Más información sobre empleo y prácticas:

Pràctiques en Empreses i Institucions


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464