Saltar apartados

informes becaris

Informes que han d'emplenar els/les becaris/as Erasmus durant les seues pràctiques

 

  • Informe Inicial: durant els primers dies d'estada, el becaio o becària rebrà de la Unitat de Pràctiques un document de confirmació d'arribada que haurà d'emplenar i signar l'entitat d'acolliment. Aquest document s'enviarà escanejat per correu electrònic a la Unitat de Pràctiques (practicaserasmus@ua.es):

Informe inicial

  • Informe Intermedi: a meitat d'estada, la Unitat de Pràctiques enviarà per correu electrònic al becari o becària l'informe de progrés, que haurà de ser emplenat i enviat per correu electrònic (practicaserasmus@ua.es):

Informe intermedi

  • Memòria de pràctiques: en finalitzar les pràctiques, el becari o becària haurà d'enviar a la Unitat de Pràctiques i al tutor/a UA la memòria de les pràctiques realitzades, que seguirà el model que es troba en el següent docuement:

Memòria final de pràctiques

  • Informe Final Aitana - Erasmus +:  aquest informe hauràs d'enviar-ho durant els 15 dies següents a la finalització de les teues pràctiques.

Enllaç al formulari electrònic

  • Informe Final Erasmus: aquest informe de la Comissió Europea s'emplenarà en finalitzar les pràctiques. Es tracta d'un document PDF que arriba al correu electrònic del becari o becària i que s'emplena i s'envia en línia. 

 

Pràctiques en Empreses i Institucions


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464