Saltar apartados

Planificació Estratègica

La presentació del Pla Estratègic de Gestió de la Universitat d'Alacant va ser el primer pas per a la implantació d'un sistema d'adreça estratègica de la nostra universitat. Després d'ell han arribat l'elaboració dels plans dels Centres i Serveis i l'establiment del marc per al Pla Estratègic de la Universitat d'Alacant.

El Pla Estratègic del Servei d'Alumnat arreplega el testimoni i assumeix el seu paper i la part de responsabilitat que li correspon en la construcció d'un sistema de qualitat en la gestió. Segueix les directrius marcades pel pla Estratègic de Gestió, i en la seua redacció hem tingut com referencia el fet que el nostre pla s'integra en aquest i, per tant, també en el Pla Estratègic General.

El procés de reflexió previ ha estat el mateix: en primer lloc, una presa de consciència de les nostres funcions, dels processos que vam portar a terme i de la gestió dels nostres recursos. Hem analitzat les nostres fortaleses i debilitats, i finalment hem establit els objectius que creiem que ens poden ajudar a millorar la nostra gestió i a assolir la satisfacció de les necessitats i expectatives dels nostres usuaris en les millors condicions de qualitat possibles.

El Pla Estratègic del nostre Servei vol ser una eina eficaç per al nostre treball diari. El compromís del personal ho farà possible. El grup humà del Servei d'Alumnat treballa i ha treballat en tot moment amb esforç per al compliment de les seues funcions i dels objectius marcats. Sens dubte, són les persones les quals creen valor afegit a una organització, en aquest cas al Servei d'Alumnat: la seua eficàcia i el seu compromís són en si mateixos garantia de qualitat. I a partir d'ara, tenim a més a la nostra disposició noves eines que ens van a ajudar a prendre decisions i a emprendre accions de millora, i l'elaboració del Pla Estratègic és una d'elles; potser l'eina bàsica, ja que el saber qui som, d'on venim, a on anem, i en quines condicions volem arribar, és imprescindible per a ser i per a millorar.

Agraïm, per a acabar, la doble oportunitat que la Universitat ens ha brindat al possibilitar, d'una banda, la nostra participació en l'elaboració del Pla Estratègic de Gestió, i a l'atendre, per una altra, una necessitat llarg temps sentida d'analitzar i reflexionar sobre les actuacions directes en el compliment de les nostres comeses i les nostres aportacions a l'àmbit general, tot això amb vista a la millora de la qualitat en el servei prestat a l'estudiant i a la comunitat universitària.

Pla Estratègic del Servei d'Alumnat

Planificació Estratègica

Servei d'Alumnat


Universitat d'Alacant
Servei d'Alumnat
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9441

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464