Saltar apartados

Reclamació de la Prova Majors de 45 anys

Curs 2020-21

 

En el cas de trobar-se en desacord amb les qualificacions obtingudes, s'establirà un termini de Reclamació dels Resultats Provisionals, que començarà el dia 17 de maig i acabarà el 21 de maig de 2021 a les 14 hores.

La reclamació se sol·licitarà a través de formulari web en la seua pròpia casa o en qualsevol ordinador amb accés a internet (haurà de també disposar d'una impressora per a la posterior impressió de la sol·licitud) :

https://sa.ua.es/va/mayores-45/resultats-de-la-prova-majors-de-45-anys.html

Una vegada que l'alumne ha introduït, en l'enllaç anterior, el seu Usuari y Clau, obtindrà la informació detallada de les seues qualificacions provisionals.

En cas de trobar-se en desacord amb les qualificacions obtingudes podrà realitzar la reclamació de les mateixes punxant en l'enllaç que es troba en la part inferior de la pàgina de qualificacions.

Llavors s'obrirà una nova pàgina en el qual podrà marcar les assignatures objecte de reclamació i una vegada marcades haurà de punxar el botó “Tramitar Reclamació”

Apareixerà llavors una finestra amb l'imprès de reclamació en format Adobe Acrobat (.pdf). Una vegada repassat l'imprès, i comprovats que les dades coincideixen amb la seua intenció de reclamació, haurà d'imprimir la sol·licitud prement el botó “Imprimir” o bé guardar-ho en el seu ordinador.

  NO ÉS NECESSÀRI EL LLIURAMENT DEL DOCUMENT UNA VEGADA VALIDADA EN EL SEU PORTAL D'ALUMNE

 

Important: Una vegada efectuada la reclamació a través de la web, qualsevol modificació de la mateixa haurà de realitzar-se mitjançant escrit raonat, que haurà de ser lliurat dins del termini de reclamacions en el Negociat d'Accés: acces@ua.es.

 

La publicació dels resultats definitius de les proves es realitzarà a les 14 hores del 25 de maig pels mateixos mitjans que la publicació provisional.

Accés Majors 45 anys


Universitat d'Alacant
Negociat d'Accès
Ap. Correus 99
03080 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3851

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464