Saltar apartados

Característiques Generals Prova Majors de 45 anys

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

27/03/2020
El calendari de les Proves d'Accés a les Universitat per a majors de 25, 40 i 45 anys es paralitza a conseqüència de les mesures aplicades amb motiu del COVID-19

 

La Comissió Gestora dels Processos d'Accés i Preinscripció ha acordat la paralització del calendari de les Proves d'Accés a les Universitat per a majors de 25, 40 i 45 anys, a conseqüència de les mesures aplicades amb motiu del COVID-19.

 

La dificultat de la realització d'aquestes proves, que estaven previstes per a 9 i 16 de maig, davant la situació excepcional actual ha motivat aquesta paralització.

 

Està previst que, passat el temps de confinament ocasionat per l'estat d'alarma, es produïsca una nova reunió de la Comissió Gestora per a fixar les dates de calendari d'aquestes proves, del qual s'informarà i serà publicat en la web de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

La finalitat de la Prova d'Accés per a Majors de 45 anys és valorar, amb caràcter objectiu, la maduresa acadèmica dels alumnes per a seguir amb èxit els ensenyaments universitaris de Grau.

L'estructura  de la Prova d'Accés per a Majors de 45 anys constarà de dues fases:

Fase general

  • tindrà com a objectiu apreciar la maduresa i idoneïtat dels candidats per a seguir amb èxit estudis universitaris, així com la seua capacitat de raonament i d'expressió escrita.
  • versarà sobre 3 matèries comunes.

Fase d'entrevista personal

  • es valorarà i s'apreciarà la maduresa i idoneïtat dels candidats per a seguir amb èxit l'ensenyament universitari oficial de Grau triat.

 

Podran participar en la Prova d'Accés per a Majors de 45 anys les persones que NO tinguen cap titulació acadèmica que els habilite per a accedir a la universitat i hagen complit els 45 anys l'any natural en què se celebre aquesta prova.

Important: Cada candidat només podrà sol·licitar la participació en una única prova per a l'accés a un ensenyament universitari oficial de Grau.

Accés Majors 45 anys


Universidad de Alicante
Negociat d'Accès
Aptdo Correos 99
03080 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3851

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464